Erő és munkagépet keres? Megoldást keres a fennálló problémára?

Jó helyen jár. Segítünk az igényeknek, elvárásoknak tökéletesen megfelelő termék és szolgáltatás megtalálásában.

Széles termékkörükből ajánlatot adunk, gyors megoldást nyújtunk, alternatívákat kínálunk.

Az Amplexus kft. a mezőgazdasági kis és középgazdaságok, Önkormányzatok, kommunális szolgáltatók igényeinek figyelembevételével forgalmazza a különböző termelőeszközöket, erő és munkagépeket mint:

  • rakodás
  • talajművelés
  • szállítás
  • állattartás
  • növényápolás-védelem
  • betakarítás és takarítási tevékenységekhez.

Lehetőség van egyedi elképzeléseket figyelembe venni erdészeti, kommunális, szőlészeti, kertészeti, ipari szállítóeszközök, pótkocsik, valamint a sekély és mély talajművelő gépek gyártásánál.

Kruppai Csaba a cég alapító tagja, gyakorlati tapasztalattal és naprakész tudással rendelkezik,  felelős a fontos döntésekért, mozgósít mindent és koordinálja a folyamatokat.

Kruppai Csaba

E-mail: info@amplexus.hu

Telefonszám: +36 30 557 5446

Név (kötelező)

Telefonszám

Email cím (kötelező)

Cégnév

Cím

Mit keres?

Termékkategória

Termék

Üzenet

Magyar falu program!

Traktorok, szállítóeszközök, munkagépek, közterületek karbantartására szolgáló eszközök.

Erdészeti pályázat! Az erdőgazdálkodás hatékonyságának javításához szükséges gépek, eszközök.

Gyógynövény előállítók, Kertészetek eszközfejlesztései.

Állat tartó telepek korszerűsítése.

Kommunális eszközök, gépek

Ápolás és védelem

Talajművelés, vonatatott vonókocsi, kőrendsodró, kőfelszedő

Kőrendsodró

a mezőgazdasági és egyéb területek kőmentesítésére, nagy méretű rögök aprítására, területegyengetésre alkalmazható. Képes kiforgatni a 100-150 mm mélységből a 28 mm és 305 mm közötti méretű köveket és a felszedő gép számára rendre terelni.

Kőfelszedő

a rendre sodort, illetve nagyobb méretű köveket képes felszedni és azokat a gyűjtő helyre szállítani. A nagy méretű kövek a 610 mm – 812 mm átmérőt, valamint a 1140 mm- 1350 mm hosszt is elérhetik

Vonókocsi

A traktor és a munkagép közötti alkalmazásával a lazítási folyamat optimálisabbá és könnyebbé válik. Javul a munkagép stabilitása, kíméli a traktor függesztő művét és hidraulika rendszerét, jobb az átlazulási hatásfok, valamint 10%-os üzemanyag megtakarítást eredményezhet.

Elsősorban nagyobb vagy tagolt táblákat művelő gazdaságok részére ajánljuk.

Takarítási tevékenység

Erdészeti tevékenység

Renner traktor

Renner-50 univerzális összkerékhajtású erőgép projekt azzal a céllal jött létre, hogy a 20. században elért magyar mérnöki eredményeket felhasználva, a magyarországi OEM típusú traktor előállítást újraindítsa.A projekt során olyan együttműködést tervezünk gyakorló mérnökökkel, gyártóüzemekkel, és felsőoktatási intézményekkel, amelynek eredményeképpen a magyar kertészetek, állattartó telepek és kommunális üzemek számára elérhető áron és magas minőségi szinten tudunk erőgépek

Mérleges kézi raklapemelők, targoncavillák, darumérlegek, asztali és labormérlegek, nedvességtartalom mérők

A mobil mérlegek a mérlegelés elvégzésekor nem korlátozzák a szállitó vagy anyagmozgató eszközök eredeti funkcióját. Mérjen már a szállitóeszközön az anyagmozgatással egyszerre!

Asztali, ellenörző, darabszámláló, precizios, analitikai, mikro mérlegek, nedvességtartalom mérők.

Branson traktor

Renner-50 univerzális összkerékhajtású erőgép projekt azzal a céllal jött létre, hogy a 20. században elért magyar mérnöki eredményeket felhasználva, a magyarországi OEM típusú traktor előállítást újraindítsa.A projekt során olyan együttműködést tervezünk gyakorló mérnökökkel, gyártóüzemekkel, és felsőoktatási intézményekkel, amelynek eredményeképpen a magyar kertészetek, állattartó telepek és kommunális üzemek számára elérhető áron és magas minőségi szinten tudunk erőgépeket gyártani.